browser Chrome issue

JustinDJustinD Santa Clarita, CA, USACommunity Member Qubie ✭

browser Chrome issue

I have been getting this error message when I have been working with Chrome for a while.

--------

Site not found

I even looked under the bed, wasn't there either


Why am I seeing this?

The URL you entered doesn't really lead anywhere. Perhaps you mistyped it? Take a look and try again. If you think this site should exist, please check back in a few minutes or visit our Service Status for more information.

--------

Then I switch to IE or Firefox, and it seems to be working.

Why does this happen?

Best Answers

  • LaurenKLaurenK Seattle, WA, USACommunity Administrator Administrator
    Accepted Answer

    Hi @JustinD! This is a known issue with our community vendor platform. If you are experiencing this, please reach out to a community admin and let them know so it can be properly logged. Otherwise, clearing your cache and cookies should do the trick. 😀

  • NickVEICNickVEIC VermontCommunity Member Qubie ✭
    edited September 13 Accepted Answer

    I find Qualtrics routinely works poorly in Chrome (usually from the survey implementer side, but sometimes from the respondent side). Then sometimes I hit an intermittent error with how Qualtrics runs in Microsoft Edge (like it not loading the survey preview page, for example) that I can bypass if I run it in Chrome.

    My advice when Qualtrics won't work in Chrome is to use Edge. And when it won't work in Edge, use Chrome.

Sign In to Comment