Question missing from survey after new system was rolled out

gabbie_richards3gabbie_richards3 NewcastleCommunity Member - Trial User Qubie ✭

Question missing from survey after new system was rolled out

Hi,

I'm not sure if anyone else has experienced this, but in one of our surveys we are now missing a question. No one in our team has deleted the question, and when you look in data and analytics it is still being answered by respondents but it isn't in the list of survey questions or in the report anymore. Our account manager and support haven't gotten back to us after numerous requests and we need to get the question back for reporting purposes.

Any suggestions are greatly appreciated!

Best Answer

Answers

  • bansalpeeyush29bansalpeeyush29 IndiaCommunity Member Wizard ✭✭✭✭✭

    can you see this question in survey flow.

  • gabbie_richards3gabbie_richards3 NewcastleCommunity Member - Trial User Qubie ✭

    No it's not in the survey flow anymore! Support have come back to me and said that the location is still being supplied through the embedded data, but that doesn't explain why the question has gone missing in the first place. These surveys are answered on iPads in receptions and we never edit the survey at all.

  • bansalpeeyush29bansalpeeyush29 IndiaCommunity Member Wizard ✭✭✭✭✭

    Strange... As it never happened with me that question get deleted itself. You can check in to survey log when it got deleted and by whom. You can go to tools and check survey version history.

  • leviekarssenleviekarssen Nijmegen, the NetherlandsCommunity Member Qubie ✭

    I experience the same problem. I duplicated a previously used survey and one question is now missing when viewing the survey from the survey tab (both in the original survey and the duplicated one). However, if I preview the survey(s) the question is displayed properly. This question is also part of a display logic and I do not get any error messages that the question is missing. I now want to remove this question but I can't because it's not displayed. Has one of you maybe found a solution yet? :smiley:

  • LaurenKLaurenK Provo, UTCommunity Administrator Administrator

    Hi @gabbie_richards3! It sounds like you were able to use out Support specialist recommendation to use the Embedded Data to capture that information. If you have any additional questions, be sure to respond to the email thread with the specialist you were working with!

Sign In to Comment